Om oss

Fiske är något som människan sysslat med i alla tider och i olika former. Förutom att det ger mat på bordet, är det också roligt. Det finns många olika typer av fiske; man kan meta, lägga nät, kasta kastspö och så vidare. Något som proffsen sysslar med är dock flugfiske. Det är en mer avancerad form av fiske men otroligt kul. Vi vill inte att du ska gå måste om detta, därför har vi på den här hemsidan försökt samla information och alla sorters tips och tricks som kan tänkas behövas när det kommer till flugfiske. Vi går bland annat igenom vad flugfiske är, vart man köpa utrustning, hur man kommer igång och i vilka vatten man har störst chans att lyckas med sitt flugfiske.download

Förutom detta tipsar vi också om olika flugor man kan använda sig av vid sitt fiskande och tips hur just du blir en bättre flugfiskare.

För dig som redan ägnar dig åt flugfiske är detta en portal för att lära dig mer eller kanske bara få inspiration och tips. För nybörjaren är den här hemsidan en perfekt plats att börja på. Vare sig du är ute efter att röra dig mer i naturen eller bara älskar fiske är flugfiske en perfekt och rolig aktivitet för båda fallen. Vi ägnar oss åt den bästa formen av hobbyverksamhet och fiske. Vår förhoppning är att du på den här hemsidan ska finna allt du behöver veta om att fiska med flugor och lite till. God fiskelycka till er alla.